• UVC-sterilisator

Effecten van sterilisatie
Door UV-straling wordt de DNA-structuur van een eencellig virus beschadigd. Dit zal leiden tot de onmiddellijke dood van het virus of tot verlies van reproductiviteit. Het duurt over het algemeen 10 seconden of langer voordat de effecten van sterilisatie optreden. Het is bewezen dat ultravio "1 'licht bacteriën, schimmels, virussen en eencellige algen kan vernietigen. Installatie-instructies Scheur de lijm aan de achterkant van de beugel op het toiletdeksel of vuilnisbakafdekking en installeer vervolgens de hoofdmotor op de beugel USB aan / uit-beugel Bij het installeren van de bevestigingsbeugel is de pijl naar boven gericht Veiligheidsmededeling Om de veiligheid en het juiste gebruik van dit product te garanderen, dient u deze instructie te raadplegen voor Kennisgeving.

1.Laat het apparaat niet vallen
2.Plaats het apparaat uit de buurt van water of een andere vloeistof.
3. Houd het apparaat uit de buurt van kinderen en huisdieren.
4. Gebruik een droge en zachte schone doek om het apparaat schoon te vegen.

Waarschuwing

1. Houd het apparaat uit de buurt van contact met de ogen en de huid.
2. zorg ervoor dat het apparaat alleen wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is: toetsenborden, tablet-pc's, mobiele telefoons, toiletbrillen, tafelbladen, deurknoppen, snijplanken, keukengerei en andere oppervlakken reinigen Elk ander gebruik wordt niet aanbevolen door de fabrikant en kan schade veroorzaken aan de gebruiker of het apparaat.
3. Gebruik het apparaat niet als het: a. Defect is b. Beschadigd is
4. gebruik nooit schoonmaakmiddelen, benzine, meubelpoetsmiddel of geen ander huishoudelijk schoonmaakmiddel om enig onderdeel van het apparaat te reinigen.

Let op * Voorkom Zorg ervoor dat het apparaat alleen wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is: toetsenborden, tablet-pc's, mobiele telefoons, toiletbrillen, tafelbladen, deurknoppen, snijplanken, keukengerei en andere oppervlakken reinigen. 

UVC-sterilisator

  • Merken sdx bv
  • Model: UVC-sterilisator
  • Beschikbaarheid: 5
  • 24,20€

  • Excl. BTW: 20,00€

Tags: UV, sterilisator, virus