• Cold-pack XL | 50 pack

Cold-pack XL - 50 pack

De cold-pack gaat tot wel 10 keer langer mee dan conventionele koelelementen dankzij een innovatieve cooling gel!

De losse vellen in (kraan)water leggen. Binnen 60 minuten zijn de meeste cellen volgezogen tot gel kussens. Daarna in de diepvriezer plaatsen bij -18 ºC en is dan klaar voor gebruik en blijven buigzaam na invriezen.

Licht in gewicht ook als het uw product volledig moet bedekken en genereert een extreem lange koeling en weinig kans op nat worden en bevriezing.

Er komt geen vloeistof vrij tijdens het ontdooien, het water blijft namelijk geabsorbeerd. De cold-pack XL is daarom zeer geschikt voor het koelen van kaas, vis, vlees, fruit en bloemen. Daarnaast worden de cold-packs ook gebruikt in de medische sector, het is een samengesteld product van non-woven doek, super absorberend poeder en een plastic top laag.

De losse cold-pack vellen worden in kraanwater gelegd. Binnen 20 minuten zijn de meeste cellen volgezogen tot gel kussentjes. De gevulde koelmat wordt in de vriezer geplaatst, afhankelijk van het invriesproces bevriest de koelmat in 3 minuten (tunnelvriezer) tot 5 uur (in vriesvak).

De cold-packs kunnen in diverse afmetingen worden gemaakt en zijn ook beschikbaar op rol met een makkelijke afscheur perforatie. Het product blijft flexibel na invriezen en is licht in gewicht, ook als de cold-pack uw product volledig moet bedekken en genereert een extreem lange koude.

Bij gebruik van dit type koelelementen is er weinig kans op bevriezing en drukplek schade en er kan aanzienlijk worden bespaard op luchtvrachtkosten. Bij het ontdooien van de cold-packs komt er geen smeltwater vrij, het water blijft geabsorbeerd in de gel kussentjes.

Het product is gemaakt van materialen die geschikt zijn voor het conditioneren van medisch materiaal en levensmiddelen. Het productieproces en de verpakking voldoen geheel aan de richtlijnen van de laatste EG verpakkingsverordeningen.

De minimale afname is 10 stuks, of een veelvoud hiervan. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een 10 pack cold-pack XL te bestellen naast deze aanbieding van 50 stuks.

Cold-pack XL | 50 pack

  • Merken sdx bv
  • Model: COL50
  • Beschikbaarheid: 10
  • 84,70€

  • Excl. BTW: 70,00€

Tags: cold pack XL, koelelementen, 50 stuks, 50 Pack, cooling gel, gel kussens